Λίγα λόγια για την εταιρία μας

image

Η εταιρία ΚΟΡΙΖΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών και εμπορίας ειδών διατροφής και ζώντων ζώων στην Κεντρική Αγορά Κρέατος Θεσσαλονίκης, περιοχή Νέα Μενεμένη.

Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές κάθε είδους κρέατος ζωντανών ζώων και σφαγίων, στον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εμπορίας κρεάτων εγγυάται την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες τους.

Τα προϊόντα μας επιλέγονται με υπευθυνότητα, προσήλωση στην ποιότητα και γνώμονα το χαμηλότερο δυνατό κόστος διατηρώντας τα υπό άριστες συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς.

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες από το κράτος και την Ε.Ε. προϋποθέσεις περί υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων υπό την επιτήρηση του ISO 22000:2005.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνεχής παρακολούθηση και ενημέρωση των εξελίξεων στον τομέα του κρέατος και η βελτίωση των υπηρεσιών μας απόδειξη οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που συνεχώς μας επιβραβεύουν με την προτίμησή τους.

Δέσμευσή μας η συνέχιση της ανοδικής πορείας μας.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

  • portfolio

    Ισολογισμός Χρήσης 2012

  • portfolio

    Ισολογισμός Χρήσης 2013

  • portfolio

    Ισολογισμός Χρήσης 2014